Türk Hava Kurumu Hendek’te Türk Hava Kurumu Hendek Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlar Hendek semalarında uçuş yapan pilotu heyecanla izlediler.

Plaket

Türk Hava Kurumu Hendek Şubesi’nin Hendek’te düzenlediği etkinlikte, Kaymakam Mustafa Ayhan ve Hendek Belediye Başkan Vekili Sinan Baylan’a, Türk Hava Kurumu Hendek Şubesi Başkanı Meliha Polat tarafından kurum adına plaket verildi.

Törende bir konuşma yapan Tük Hava Kurumu Hendek Şubesi’nin kurucularından Zafer Konuk, Hendek’te yapılan tüm sosyal etkinliklerde her zaman maddi ve manevi katkılarda bulunan Kaymakam Mustafa Ayhan’a ve düzenlenen etkinlikte her zaman lojistik desteğini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye ve emeği geçenlere Türk Hava Kurumu olarak teşekkür etti. Konuk, etkinliğin Ankara’da yeni kurulan T.H.Kurumu Üniversitesi’ni tanıtmak ve aktiviteleri ile ilgili bilgilendirmek amacıyla düzenlendiğini ifade etti.

Balonla Hendek gezisi sözü alındı

Plaket töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ayhan, Hava Kurumu yetkililerinden balonla uçma konusunda söz alarak “ Türk Hava Kurumunu son yıllarda büyük atılım yaptı. Türk Hava Kurumumuz sadece bayramdan bayrama kurban derisi toplayan bir kurum görüntüsünden kurtulmuş ve değişik etkinliklere imza atan, Türk gençlerine uçmayı sevdiren ve öğreten bir kurum hüviyetine bürünmüştür. Etkinlikten dolayı emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum “ Dedi.

Hava Kurumu yetkililerinin etkinliğe katılan vatandaşlara bilgi aktarımı ve Plaket töreninin ardından açılan standda çiğ köfte ikramı yapıldı.