Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği, sekiz şube başkanı, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin misafiri olarak Bayraktepe’de buluştu.


Sakarya, İzmit, Gebze, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Orhangazi ve İnegöl’den gelen TÜMSİAD Şube Başkanları, yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin bir arada bulunduğu Marmara Bölge Başkanlar toplantısına, TÜMSİAD Genel Merkez Marmara Bölgesi Sorumlu Başkan Yardımcısı ve TÜMSİAD Genel Sekreteri M. Cengiz Metin de katıldı.
Hendek yatırım cenneti

 Başkan İnci, misafirlerini selamlayıp Hendek hakkında bilgilendirerek “ İlçemiz hızla gelişip büyüyor. Sanayisiyle, eğitimiyle, yollarıyla çok hızlı bir büyüme gösteriyor. Hendek Belediyesi olarak yatırım yapan sanayicileri Hendek’e getirdik ve burada büyük yatırım yaptılar. İlçemizde işsizlik yok, belediye hoparlörlerinden işçi anonsları yapılır durumda. İlçemiz yatırım tam bir yatırım cenneti olup, cazip bir bölgedir. Birçok büyük sanayiciler yatırım yaptılar. Biz belediye olarak yatırım yapacak olan sanayici ve işadamlarına her türlü kolaylığı sağlıyor, onlara kucak açıyoruz. Yatırım yapacak olanlara kapımız her zaman açıktır “ Dedi.

Daha sonra Başkan İnci misafirlerini Bayraktepe hakkında bilgilendirerek, Hendek Kültürevi’ni gezdirdi.


TÜMSİAD Şube Başkanları, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan İnci’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.