Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı  yönetim kurulu üyeleri   Ali Kemal Sofu Başkanlığında toplandı . Haftalık toplantıya   Hendek Orman işletme Müdürü Mustafa Arpacı misafir olarak katıldı .

    İlçe Başkanı Sofu Hendek Orman işletme Müdürü Mustafa Arpacı'ya verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti .  

    İlçe Başkanı Sofu yaptığı konuşmadan " Orman işletme Müdürümüz sayın Mustafa Arpacı ile yaptığımız görüşmelerde , Köylerimizde Orman alanında kalan fındıklıklar ile ilgili ve ilçemizdec için  bilgi alış verişinde bulunduk . 

    Orman alanında bulunan fındık mahsulünün köylümüze çok düşük tarife bedeli ile satışının yapılması ve köylümüzün bunu piyasa rayiçleri ile satışının yapılarak legal olarak gelir elde etmelerinin mümkün olacağı değerlendirilmiştir .    

    Ancak bu konuda kamuoyunda Orman alanlarının kiralanacağı sanılmasın , satışı yapılan Ormanlık sahalar değil , bu sahada yetişen fındık mahsulü olup bu ürünün satışı yaptıran kişilere hiçbir şekilde bu sahalar üzerinde mülkiyet ve sahiplik ya da kullanıma yönelik bir hal sahipliği doğurmayacağı belirtilmiştir.
    Bu düzenlemenin bir diğer amacı  şikayet ve cezaları önleme çalışmasıdır . 


    Muhtarlarınızın ve bu arazileri kullanan vatandaşlarımızın, Orman işletmemizin bu çalışmasına destek vermeleri vatandaşlarımızın menfaatine olacaktır. " 
    İlçe Başkanı Sofu ,Orman işletme Müdürü Mustafa Arpacının ayrılmasından sonra Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ilçe gündemindeki diğer konuları değerlendirerek toplantıyı bitirdi .
Hendek Akparti İlçe Teşkilatı Basın Bülteni