Hendek MYO


Toçoğlu ve İnci; Hendek OSB girişinde yapılmakta olan Sabri Ülker Hendek Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı ile ilgili Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret ettiler. Hendek'te 2. Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan 17 bin 100 m2 alanda yapılmakta olan ve 3 milyon TL’si Ülker Grubu tarafından finanse edilen Sabri Ülker Hendek Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı Hendek Belediyesi’nin imkanları ile de belli bir aşamaya gelmesinin ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu devreye girdi.


Toçoğlu devrede


Meslek Yükseokokulu’nun inşaatının tamamlanması ilgili Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Meslek Yüksekokulu’nun inşaatının Hendek OSB yönetimine devredilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “Başkanımız meslek yüksekokulumuza sahip çıkarak inşaatın tamamlanması için eline taşın altına koydu”dedi.


Sabri Ülker Hendek Meslek Yüksekokulu:


Sakarya Üniversitesi Sabri Ülker Hendek Meslek Yüksekokulu 5 bloktan oluşuyor. 1353 m2 olan A Blok,  990 m2 olan B Blok'un çatı izolasyonu tamamlandı. 733 m2 olan C Blok ve 737 m2 olan D Blok\'un ise temel üstü kolonları tamamlandı. Toplam 5113 m2 tabana oturacak olan MYO 3 katlı ve 15.339 m2 kullanım alanına sahip olacak.