KAVAKÇI “BU BAYRAĞI ASLA YERE DÜŞÜRMEYECEĞİZ”


Hendek 6. Olağan Kongresi’nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Kavakçı, “Bu davayı, bu bayrağı asla yere düşürmeyeceğiz. Bu zor süreci atlatmak için birlik ve beraberlik içerisinde olmalı, birbirimize kenetlenmeliyiz” diye konuştu.


Hendek Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Parti SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekilleri Ayşe Keşir, Ayhan Sefer Üstün, Prof. Dr. Mustafa İsen, 25.Dönem Milletvekili Ali İnci, 23-24. Dönem Milletvekili Recep Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun,  ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı.

Hedef Büyük Türkiye!

6. Olağan kongrede yeniden başkan seçilen AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “İlçe teşkilatı olarak girdiğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıktık. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi, güçlü ve büyük Türkiye için çalışmalarımızı hep birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Teşkilatımız hiçbir zaman yorulmamıştır bundan sonra da yorulmayacaktır” diye konuştu.

Hedefimiz 2023


 Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “2002 Yılından bugüne kadar görev alan ve yeni görev alacak olan arkadaşlarımıza yapmış oldukları ve yapacakları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Onlar bu Bayrağı alıp bugünlere ve bize kadar getirdiler.  Bizde bu Bayrağı 2023 hedeflerine kadar yetişecek gençlerimiz ve arkadaşlarımız ile birlikte taşıma sorumluluğundayız. Belediye Başkanlığı görevini devraldıktan sonra bize bu görevi devreden değerli büyüğümüz 25. Dönem Sakarya Milletvekilimiz Ali İnci’ye, Hendek’e kazandırdığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Sakarya Büyükşehir Belediyemizin Hendek’te yaptığı çalışmalardan dolayı da başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler Hendek’in gelişmesi için hep birlik içerisinde olacağız,  beraber olacağız ve hep birlikte hizmet edeceğiz “ diyerek, kongrenin hayırlı olması dileğinde bulundu.  

2019 çok önemli

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, “Her zaman ifade ediyorum; yerel yönetimlerin şehirlere hizmet etmesi, Ankara’da güçlü ve istikrarlı iktidarla mümkün olur. Bu sebeple 2019 seçimleri çok önemli. Büyük fotoğrafa odaklanarak seçimlere hazırlanmamız lazım. Partimize gönül veren kardeşlerimizden aldığımız güçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediyelerimizle, teşkilatlarımızla, muhtarlarımızla ele ele verecek, hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yenilenerek, güçleniyoruz

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya’da 12. kongreyi gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Kongreler ile yeni dava arkadaşlarımızın siyaset sahnesine adım atıyor. Yapmış olduğumuz kongrelerden yola çıkarak gücümüzün arttığını görüyoruz. 12. kongremizi gerçekleştiriyoruz. Sakarya ile AK Parti’yi yan yana olduğunda her zaman başarı vardır. Şimdi önümüzde önemli bir seçim var. Teşkilat olarak bu sorumluluğa göre hareket edecek, sonuna kadar mücadele ederek seçimlerden zaferle çıkacağız” diye konuştu.

Mazlum coğrafyanın umudu

Sakarya Koordinatörü Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, teşkilat toplantılarında her zaman heyecanlandığını belirterek, “ Enerjimiz, gücümüz her geçen gün artıyor. AK Parti iktidarıyla birlikte tüm şehirlerimiz eğitimden sağlığa pek çok yatırımla tanıştı. Devrim niteliğinde yenilikler yapıldı. Partimizin bir özelliği de her kongrede kendini yenileyebilmesidir. Bütün mazlum coğrafyaların umudu olan partimizde bir damla alın teri olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizim her seçimimiz ve dönemimiz zor. Ancak birlik ve beraberliğimizle 2019’da gerçekleştirilecek önemli seçimleri kazanacağız” dedi.

Sıradan bir parti değiliz

AK Parti SKM Başkanı Yavuz, “AK Parti’nin sıradan bir parti olmadığını herkes biliyor. Görevi bırakan yerinen gelenin yanında duruyor, destek oluyor. Çalışmalarını sürdürüyor. Bizim ümidimiz; sizler gibi teşkilat mensuplarına sahip olmak. Bizim ümidimiz; 15 Temmuz’da hainlere sokakları dar eden milletimiz. Geleceğe güçlü köprüler kurmalıyız. Çalışacağız, sokak sokak gezeceğiz. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yeni ilklere ve güzelliklere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Eski Türkiye değiliz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan kongrede Türkiye gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Kavakçı konuşmasında “ Bu günlere gelmemiz kolay olmadı, büyük mücadeleler verildi. Partimiz sadece parti olmadı bizim için dava oldu. Kadınlarımız en büyük fedakârlığı gösterendir. Gece gündüz demeden çalıştılar. Teşkilatın her kademesindeki dava arkadaşlarımızın çalışmaları ile bugünlere geldik. Bu toplumu Türkiye yapan Anadolu yapan Milli değerlerimiz için birçok şey değişti. Nerden nereye geldik. Bu zorlu yolculukta en büyük yük teşkilat mensuplarımızın omuzlarında ve bu davayı bu noktaya taşımada gece gündüz demeden çalışan, sadece bizlerin değil,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının değil, bütün Dünya mazlumlarının yükünü omuzlayan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarıdır. “diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

“Bizlerin hiçbir zaman olmadığı kadar birbirimize kenetlenmemiz lazım. Birbirimizin yükünü azaltmamız omuzlamamız lazım. Biz eski Türkiye değiliz, sorumluluklarımız çoktur. Bu davayı bu bayrağı asla yere düşürmeyeceğiz. Biz bir aileyiz. AK Parti ailesinin diğer ailelerden farklı kılan asla davamızdan vazgeçmememizdir. Şuanda yapılan yenilenme süreci hiçbir davada yoktur. Bu davanın neferi olmak bizim için büyük bir şereftir. Gece gündüz çalışıyoruz. Halkımıza, teşkilatımıza, liderimize en önemlisi de rabbimize verilecek hesabımız vardır. Birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmeliyiz. Zorlu bir süreç yaşıyoruz. Zaten Türkiye için hiçbir şey kolay olmadı “

Kavakçı, ‘2019’ a kadar liderimizin arkasında gece gündüz çalışmaya, birlik ve beraber olmaya var mıyız’ demesi ve hep bir ağızdan ‘Varız’ sesleri salonu inletti