Sporun kalbi Hendek’te atacak

Hendek Belediyesi tarafından yapılan Güreş Eğitim Merkezi inşaatında sona doğru gelindi.Başkan İnci, Esit Kantar Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tigrel ile birlikte, Güreş Eğitim Merkezi’ni gezdi.

 Hendek Belediye’si tarafından yapılan Güreş Eğitim Merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Güreşte büyük başarılar imza atarak Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonları çıkaran Hendek'te, Türkiye'de örnek olacak merkezin yapımı tamamlanarak, ekim ayı başında faaliyete geçecek. Toplam 2 bin 20 metrekare alana yapılan tesiste, bilardo, masa tenisi, satranç, kütüphane, bilgisayar ve internet salonu da olacak. Sporcu ve gençlere yönelik olarak yapılan tesiste ayrıca, yatakhaneler, güreş antrenman salonu, eğitim salonu, toplantı salonu ile seyirci tribünü de yer alacak.

Şampiyonlar yetişecek

Başkan İnci’yi ziyaret eden, Esit Kantar Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tigrel, Başkan İnci ile birlikte Güreş Eğitim Merkezini gezdi.  Başkan İnci, Serhat Tigrel’i, Güreş Eğitim Merkezi ile ilgili bilgilendirerek, Hendek Güreş Eğitim Merkezi'nin çok kısa bir süre sonra tamamlanarak, Türkiye'de bir ilke imza atılacağını belirtip "Salonumuz 4 katlı olarak yapılmakta olup içerisinde yatakhane, yemekhane, kütüphane, etüt merkezi, toplantı salonu, antrenman salonları, sauna bulunmakta. Tesisimizde birçok şampiyonlar yetiştireceğiz. Güreşte büyük başarılara imza atılan ilçemizde böyle bir tesise ihtiyaç vardı. Modern bir tesis yaparak sporcularımızın burada daha iyi bir eğitim alıp,  başarılarını kat kat artıracaklarına inanıyorum. Sporun kalbi Hendek'te atacak." dedi.

Esit Kantar Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tigrel, Güreş Eğitim Merkezi’ni çok beğendiğini belirterek, Başkan İnci’yi Türkiye’de örnek olacak olan tesisten ve Hendek’te yapmış olduğu hizmetlerden dolayı dolayı tebrik etti.

Başkan İnci daha sonra misafirine Uludere Rekreasyon Çalışmasını ve yapımı devam eden Rasim Paşa Merkez Cami’yi gezdirdi.