Karateciler bir üst kuşağa terfi etti

Sporcuların kıyasıya mücadele ettiği sınavda, 35 sporcu sarı, 40 sporcu yeşil, 25 sporcu mavi ve 50 sporcu da kahverengi kuşağa terfi ederken, yapılan kuşak terfi sınavında aileler de çocuklarını yalnız bırakmadı.

Yapılan sınav sonrası,  3 Kasım Cumartesi günü Saat 19.00 da Yeni Spor Salonu’nda kuşak diploma töreni yapılacak. Törende Genç Bayan Milli Takımı da gösteri yapacak.

Teknik Direktör Nurkan Kayacık, başarılı bir terfi sınavı olduğunu belirterek, Antrenörler Mehmet Kara, Ümit Atış, Büşra Tosun ve Doğan Ateş’i başarılı performanslarından dolayı tebrik etti.

Teknik Direktör Kayacık, kendilerine her zaman destek veren Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın ve Hendek Karate Kulübü Başkanı Harun Kaynak’a teşekkür etti. Belediye Başkanı İrfan Püsküllü sporculara tebrik ederek 20-22 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan ve Hendke Karate Kulübü’nden 40 sporcunun katılacağı Uluslararası Zeugma Karate Turnuvası’na araç tahsis etti. Sporcular ve aileleri Başkan İrfan Püsküllü’ye verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.