AK Parti Danışma Meclisi’nde konuşan Milletvekili Yavuz, “Yanlış bilgilerle ortalığı manipüle etmek isteyenlere izin vermeyeceğiz. Biz yeni bir siyaset anlayışını temsil ediyoruz” dedi. Başkan Toçoğlu ise, Söğütlü’ye verdikleri köprü sözünü yerine getirdiklerini belirtirken, “Akşakamış’a yapılacak olan köprünün ihalesini gerçekleştirdik” diye konuştu. Ayrıca toplantı da Söğütlü’ye doğalgaz müjdesi de verildi. 


AK Parti Söğütlü İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıya, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İlçe Başkanı Ramazan Karakaş ve çok sayıda davetli katıldı. 


Söğütlü’ye doğalgaz geliyor


İlçe Başkanı Karakaş’ın açılış konuşmasının ardından söz alan Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, “Çalışmalarımızı belli bir disiplin içerisinde sürdürüyoruz. Çok şükür ilçe teşkilatımız ve il teşkilatımızın yanı sıra gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekse Milletvekillerimizle birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Allah bu birliğimizi bozmasın. Söğütlü Belediyesi olarak ilçemizin eksiklerini bir bir yerine getiriyoruz. Yakında doğalgaz çalışması başlıyor. İlçemizin yaşam standardının bu çalışmayla daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum.” dedi. 


Yerel seçim uyarısı


Yaklaşan seçimler öncesinde AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberliği arttırmak zorunda olduklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Önümüzde önemli süreçler var. Önce yerel seçimler ve ardından Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Bu süreçler bizim her zamankinden daha yoğun bir şekilde kenetleneceğimiz, birbirimize yardımcı olacağımız, eksiklerimizi gidereceğimiz ve daha çok çalışacağımız süreçler olur. Allah yardımcımız olsun, birliğimizi daim eylesin.” Diye komuştu. 


Büyükşehir Söğütlü’ye köprü yapıyor


Söğütlü’ye daha önce gerçekleştirilen ziyaret sırasında Akşakamış Köyüne köprü yapılacağı sözünü verdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde Söğütlü’ye destek olmaya devam edeceğiz. Çevre düzenleme, kaldırım çalışmamızı tamamladık. Asfalt konusunda sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Kapalı Pazaryeri güzel bir çalışma oldu. Belediye başkanımızı tebrik ediyoruz. İnşallah Doğalgaz çalışması başlayacak. Bu süreç uzun bir süreç olacak. Çünkü birçok yer kazılacak. Allah’ın izniyle hep beraber el ele verip, bu süreci yöneteceğiz. Bildiğiniz gibi Söğütlü Akşakamış’ı ziyaret ettiğimizde köprü sözü vermiştik. Bildiğiniz gibi bizim söz verip de yapmadığımız bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Akşakamış Köprüsünün ihalesi yapıldı, yakında firma çalışmayı başlatacak. Bir sözümüzü daha yerine getirmiş oluyoruz. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok.” Şeklinde konuştu. 


Yavuz: Bizim farkımız hizmet üretkenliğimizdir


Başkan Toçoğlu’nun ardından kürsüye AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz çıktı. Yavuz konuşmasında AK Parti’nin farklı bir parti olduğunun altını çizdi. Yavuz, “Çamur at izi kalsın devri kapanmıştır. Bizim siyaset anlayışımızda böyle bir şey olamaz. Biz siyaseti belli bir temel ilkeler çerçevesinde yapıyoruz. Maalesef zamanında bu anlayışlarla hareket edenler eski alışkanlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Dezenformasyon yaratmak isteyenlerin çabalarına prim vermeyelim. AK Parti iktidarında şehrimizin dört bir yanında büyük hizmetler yapılıyor, bunları anlatacağız. Biz pozitif siyaset yapıyoruz. Hizmet siyaseti yapıyoruz. Bizim farkımız bu, bizi diğerlerinden ayıran şey bu. Rabbimize şükrediyoruz bu çalışmalar için. İnşallah hizmet çıtasını hiç düşürmeden yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.


Uncuoğlu: Seçimlere hazırlanıyoruz


Söğütlü İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda son olarak AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu konuştu. Uncuoğlu, “Kısa bir süre önce büyük kongremiz gerçekleşti. Bu süreçte aktif olarak görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Söğütlü teşkilatımızın bundan sonraki süreçlerde de aynı ciddiyet ve disiplinle çalışacağına inanıyorum.


Önümüzde ciddi bir seçim süreci bulunuyor. Bu süreçte de başarılı olacağız. Zaten hizmet konusunda çok ciddi bir sıkıntımız bulunmuyor. Eksiklerimizin farkındayız. Bu eksiklerin giderilmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir.” dedi.