Selman Dede Mesire Alanı'na yoğun ilgi

Girişi ücretsiz olan Mesire Alanı, Sakarya merkez ve civar ilçelerden gelen binlerce vatandaşa ev sahipliği yapıyor. 

Ücretsiz mesire alanı

156 bin m²'lik alana sahip Selman Dede Mesire Alanı hafta sonları Sakarya’dan ve çevre illerden binlerce vatandaşı ağırlıyor. Mesire alanında; barbeküler, çeşmeler, piknik masaları, açık hava fitnessları,  5 km’lik  koşu ve yürüyüş yolu, hayvanat bahçesi, iki futbol, üç voleybol, üç basketbol sahası, yapay havuz, ve çocuk oyun grupları, bay-bayan WC mevcut. Mesire alanında ayrıca vatandaşların ibadetlerini yapabilecekleri camii de bulunmakta.  

Her şey var

Mesire Alanında piknik yapan vatandaşlar Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür ederek, “Selman Dede Mesire Alanı’na dışarıdan gelen misafirlerimizi getirip güzel vakit geçirebiliyoruz. Ailelerin güzel vakit geçirebilmesi için oturma masaları ve barbekü alanları yapılmış. Gençler için spor alanları, çocuklar için oyun parkı mevcut. Ayrıca vatandaşların namazlarını rahat bir şekilde kılabilmesi için camimiz de var. Burada her şey çok güzel düşünülerek yapılmış. Buraya sadece yetkililer değil tüm vatandaşların sahip çıkması lazım” ifadelerini kullandılar.

Hendek’e 4 km, Düzce’ye 39 km, Adapazarı’na 35 km, Kocaali’ye 45 km uzaklıkta olan Hendek Belediyesi Selman Dede Mesire Alanı’na giriş ücretsiz, mesire alanına girişte Hendek Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz masa örtüsü ve çöp poşeti veriliyor.