Heyecan büyük

 Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü tarafından “ Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan “ anısına Karate Turnuvası düzenlenen karate şampiyonası bugün saat 10.00 da start aldı. 
Hendek Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda 14 Ocak Cumartesi günü, 24 Ocak’ta, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın ölüm yıldönümü olması nedeniyle " Şehit Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası " düzenlendi. Sakarya'nın tüm ilçelerinden yaklaşık 400 sporcunun katılıyor.

Sporcuların kıyasıya mücadele edeceği turnuvada 30 hakem ve 15 antrenör görev alıyor. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödül töreni yapılacak. 

Hendek Belediyesi’nden 80 sporcu

Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu turnuvada velilerin büyük heyecanı   ve çocuklarına destek vermek amacıyla salonu  doldurdukları gözlerden kaçmadı.
Turnuvanın hazırlıkları ile ilgilenen, Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, turnuva ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek " Hendek Belediyesi'nden de 80 sporcumuz turnuvada kıyasıya mücadele edecekler. Düzenlediğimiz turnuvaya sıkı bir şekilde hazırlandık. Sporcularım bu turnuva için düzenli olarak antrenmanlarını yaptılar, inşallah derece alacaklar. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz " Şehit Ali Gaffar Okkan Turnuvası 'nı" geleneksel hale getirdik.Bundan böylede devam edecek” dedi.