Vesayet son bulacak

Halkın ilk defa kendi başkanını seçeceğini ifade eden Başkan İnci, 10 Ağustos’un milat olacağını söyledi. Hendek’te bağışçı sayısının 20 bine ulaştığını söyleyen İnci, “Hendek’te 53 bin 225 seçmen var. Partimizin üye sayısı ise 19 bin 790. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış kampanyasına destek verenlerin sayısı şu anda 20 bine ulaştı. Burada önemli olan bağışın miktarı değil, gönüllülük. Tüm Hendekli hemşehrilerime Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

“Siyasete itibar getirdi”

Cumhurbaşkanlığı makamının önemine de değinen Başkan İnci, “Başbakanımız siyasete itibarı getirdi. Cumhurbaşkanlığı makamına sembolik deniyor ancak inanılmaz gücü var. Paylaşılamayan bir yerin sahibi; milletin iradesidir Cumhurbaşkanlığı makamı. Recep Tayyip Erdoğan, 1994 yılında nasıl milletiyle bütünleştiyse Çankaya’da da milletiyle bütünleşecek. “diye konuştu.

Neden Erdoğan?

Türkiye’nin dünyada söz sahibi gelmesinde, Erdoğan’ın cesur çıkışlarının ve dik duruşunun belirleyici etkisi olduğunu söyleyen İnci şöyle devam etti: “ Şimdi onu sindirmeye kalkışanlara karşı Erdoğan’ı desteklemek gerekir. Erdoğan, İslam dünyasının güçlenerek zaten gerilemekte olan Batı’ya karşı güç kazanması için çaba harcıyor, bu nedenle desteklenmesi gerekir. Erdoğan Türkiye’nin demokratikleşmesi ve rejimin sivilleşmesi yolunda önemli adımlar attı, bu nedenle desteklenmesi gerekir.”