Anadolu gençlik derneği hendek üniversite komisyonu teşkilat mensupları hendek fakültesinde öğrencilere gül ve hadis kitap çığı dağıttı. Hendek fakültesinde yaptıkları bu anlamlı çalışmayla öğrencilerin gönlünü kazanan Anadolu gençlik mensupları. Peygamberimizi gençlerin gündemine yeniden sokmayı başardık ve onlara Allahın resulunun bir rahmet peygamberi olduğun hatırlattık dediler.
 Hendek fakülte başkanı Emrah satılmış yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ fakülte öğrencilerine biz bu hizmetle Peygamber efendimizin yolundan gitmeyi ve peygamberimizi hayatımıza örnek almamız gerektiğini  ve peygamberimizin sünnetine sıkı sıkıya sarılmamız gerektiğini hatırlattık. Ne yazık ki bugün gençlik ne Allahın resulu  gibi yaşıyor ne onun gibi giyiniyor nede onun gibi davranıyor.

 Neyazı ki bugün  biz gençler batının bize dayattığı bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz ve bu yüzdende hep sıkıntılar içinde yaşıyoruz. Eğer peygamberimizin hadislerini tam manasıyla okuyup analayabilseydik bugün hem dünyamızı hemde ahretimizi kazanmış olacaktık. Oyüzden bu çalışmaları yaparak kendimize ve tüm gençlere Allahın resulunu hatırlatıyor ve onun yolundan gitmemiz gerektiğini irdeliyoruz. İnşallah biz gençler onun kardeşlik hukukunu ahlak hukukunu insanlık hukukunu cihat hukukunu  ticaret hukukun en iyi bir şekilde öğrenip ona göre hareket edeceğiz.  Bundan sonraki hedefimiz peygamberimizin hayatını gençlere okutmak olacaktır. Onun sünnetleri öğrenip öğreteceğiz. O yüzden burdan Hendek fakülte öğrencilerimize çağrımız biran önce Anadolu gençliğe gelerek sizde bu hayırlı çalışmalarda yerinizi alın. Çünkü bizler bu çalışmaları yaparak hem Rabbimin rızasını kazanıyoruz hemde Hayırlı bir hizmet yaparak ahiretimizi kurtarmaya çalışıyoruz. “ dedi