Sigortacılarda, Hendekli Ayhan Akdağcı depremi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meslek Komiteleri ve Meclis üyeliği seçimlerinde 3 listenin yarıştığı 16. Meslek Komitesi’ne “Güç Birliği Hareketi” olarak giren Hendekli Ayhan Akdağcı’nın grubu, kıyasıya geçen seçimlerin galibi oldu. 2 rakibini geride bıraktı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Finansal Hizmetler Ve Sigortacılık Faaliyetleri Meslek Grubu 16. Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerine “Güç Birliği Hareketi” olarak giren ve seçimlere büyük titizlik ve yarış içinde hazırlanan Hendekli sigortacı Ayhan Akdağcı ve Oktay Topçu’nun Grubu, seçmenlerinden aldığı 99 oyla galibi oldu. Seçimdeki diğer adaylardan Arif Pırıldar’ın grubu 82 oy alırken, Davut Terzioğlu’nun grubu ise 69 oy aldı.

Akdağçı, Topçu ve Yıldırım mecliste

Sakarya’da 23 yıldır sektöründe hizmet veren ve her zaman meslektaşlarının güvenini alan Ayhan Akdağcı Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Akdağcı, 14 yıldır hizmet veren Zafer Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanı Tez Sigorta Zafer Yıldırım ve7 yıldır hizmet veren Sakarya Vizyon Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Topçu; Meclis Asil Üyesi oldu.

Aynı guruptan seçime giren; Dörtyol Sanayi Çarşıları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Yuvacı, Fazilet Neşe Akma Rota Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Fazilet Neşe Akma ve İbrahim Engin Adıyaman Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Engin Adıyaman’da Meclis Yedek Üyesi oldu.