Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakaryasporlu futbolculara Hendek Parkshop Alışveriş Merkezi'nde takım elbise hediye etti.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca, Teknik Direktör Murat Bölükbaşı, Sakaryaspor As Başkanı Ömer Bektaş, Köksal Taşkın, Erhan Yıldız ve futbolcular Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin konuğu olarak Parkshop Alışveriş Merkezi'ne geldiler. AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal ile birlikte misafirlerini Park Shop Alışveriş Merkezi’nde karşılayan Başkan İnci Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca ile sohbet etti.

Sakaryasporumuza sahip çıkalım


Başkan İnci, Sakaryaspor'a sahip çıkılması gerektiğini belirterek "Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram öncesi futbolcularımıza takım elbise hediye ettik. Sakaryaspor hepimizin takımıdır. Herkesin destek olmasını bekliyorum.  Sakaryasporumuza sahip çıkalım. Takımımız bayram öncesi, Topuk Yaylası’ndaki kamp hazırlıklarında, Hacettepespor ile oynadığı hazırlık maçından da galip çıkarak başarısını bir kez daha göstermiştir. Kendilerine başarılar diliyorum  " dedi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca ve Yönetimi Başkan İnci’ye yapmış olduğu jestten dolayı teşekkür etti.