Sakarya Yüzme İl Takımı Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi oyun salonunda antrenmanlar sonrası eğlendiler, Hendek Bayraktepe de bulunan piknik alanında piknik yaptılar, hayvanat bahçesini gezme imkanı buldular.

Kamp sonunda sporcular, antrenörler ve TYF Sakarya Temsilcisi Haluk Önem ile birlikte Başkan Ali İnciye hem teşekkür hem veda ziyaretinde bulundular.

Başkan Ali İnci genç sporcular ile sohbet etti, sporun önemi hakkında paylaşımlarda bulunarak, sporculara hediyeler verdi.İnci, genç yüzücülerinin hepsinden daha çok çalışmalarını isteyererek, bol madalya için söz aldı.

TYF Sakarya Temsilcisi Haluk Önem kampla ilgili olarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ve Hendek Belediye başkanı Ali İnci ye kampın yapılmasında verdikleri destek için teşekkür ettiğini, bu türdeki kampların sporcularımızın kendilerini geliştirmeleri için çok önemli olduğunu, bu vesileyle Hendek’li İl Karmasındaki yüzücülerimiz ile kaynaşmanın sağlandığını ve Başkan Ali İnci’nin Spor ve sporcunun dostu olduğunu hep beraber yaşamış olduklarını ifade etti.