Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı’nda düzenlenen 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı Uğur Işılak seslendirdiği birbirinden güzel parçalarıyla Sakaryalıları coşturdu.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın Kent Meydanı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliklerin geçen akşamki bölümünde Uğur Işılak Konseri vardı. Ünlü sanatçı Uğur Işılak, birbirinden güzel eserlerini Sakaryalılar için seslendirdi. Gerçekleştirilen konsere Sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi. Sanatçının söylediği eserlere eşlik eden vatandaşlar, konser bitiminde Uğur Işılak’ı dakikalarca alkışladı.
 
Sakarya şiirlere konu olmuş bir diyar
Konser sonunda kısa bir konuşma yapan Uğur Işılak, konseri düzenleyen Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Işılak, “Sakarya şiirlere konu olmuş bir diyar. Üstad Necip Fazıl’ın hem üstadlığını pekiştiren, üstadlığında zirveye çıktığı bir il olması hem de üstadın bu yönüyle içini döktüğü, derdini paylaştığı bir il olması hasebiyle Sakarya’nın benim gönlümde çok farklı bir yeri var. Ramazan ayındayız. Ramazan bereket ayı. 3 hafta boyunca gönlümüz bereketlendi. Allah bayrama erişenlerden, idrak edenlerden eylesin. Bu güzel etkinlikleri bizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Bu güzelliklerin yaşanması Ramazan’ın ruhuyla bağdaşan başkanlarımızın olmasına bağlıdır. Allah’a şükür son zamanlarda Ramazan ayı sokaklarımızda Ramazan gibi kutlanıyor.” diye konuştu.