Büyükşehir Amatörlere 6 Araç teslim etti

Spora Tam Destek

Büyükşehir Belediyesi tarafından amatör kulüplere tahsis edilen 6 aracın teslim töreninde konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Bu iş gönül işidir. Sizlere hizmet etmek bizim için şereftir ve biz bunun farkındayız. Spora olan desteğimiz devam edecek.” dedi.  ASKF Başkanı Hüseyin Kama ise, amatör kulüplere verilen büyük destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi spora ve sporculara destek vermeyi sürdürüyor. Amatör kulüplere tahsis edilen 6 aracın Amatör Evi’nde gerçekleştirilen araç teslim törenine, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama ve amatör kulüp yöneticileri katıldı. Araç teslim edilen amatör kulüpler adına bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Nuriosmaniye Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz, “Otobüsler bizlere büyük bir avantaj sağlayacak. Kulüplerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Amatör Evi bize verilen değeri gösteriyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin amatör branşlara yaptığı yatırımları tüm Türkiye’ye duyurduklarını ifade eden ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine verilen desteğin devam edeceğine olan inancını ifade ederek, “Arkadaşlarımız vefalıdır. Kulüplerimiz için yapılan Amatör Evi’nde amatör kulüplerimiz kendilerine verilen değeri görmektedirler. Bizlere olan büyük desteği için Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Kalıcı çözümler için çalışıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcuların yanında olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bugüne amatör kulüp yöneticilerimizle yakın ilişkiler kurduk. Bu iş gönül işidir. Sizlere hizmet etmek bizim için şereftir ve biz bunun farkındayız. Spora olan desteğimiz devam edecek. Şehrimizin sporda yaşadığı sorunlar için kalıcı çözümler bulmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün kulüpler hepimizin. Zaman içerisinde toplu taşıma araç filomuzu yeniledikçe diğer kulüplerimizin de ihtiyaçlarını karşılayacağız. Büyükşehir Yasası ile birlikte amatör branşlara daha fazla katkı yapabileceğiz. Allah kaza bela göstermesin. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

6 araç teslim edildi

Konuşmaların ardından Akyazıgücü, Hendek Hacıkışla, Nuriosmaniye, Karasu Aziziye, Pamukova Gençlergücü ve Karaaptiler Akın spor kulüplerine araçları törenle teslim edildi.