Sakarya’da bulunan belediyelerin muhasebe müdürleri bu ay Hendek’te toplandı. Bayraktepe’de kahvaltı

Sakarya İlinde bulunan belediyelerin muhasebe müdürleri ve Sakarya Mahalli İdareler ve Muhasebe Yetkilileri Derneği üyeleri bu ayki toplantılarını Hendek’te gerçekleştirerek Hendek Belediyesi’nin misafiri oldular. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Karamehmetoğlu, Sakarya Mahalli İdareler ve Muhasebe Yetkilileri Derneği Başkanı Şeker Afyon’un, SASKİ ve tüm ilçelerin muhasebe müdürlerinin katıldığı toplantı Hendek Bayraktepe Tesisleri’nde kahvaltı ile başladı.
Bizleri uyarın

Toplantıya kısa bir süre katılarak misafirlere hoş geldin diyen Başkan İnci, muhasebe müdürlüklerinin belediyelerin bel kemiği olduğunu söyleyerek görevlerindeki hassasiyetlerinden dolayı tebrik etti. İnci, “Belediye başkanlarının görevleri organizatörlüktür. Bizler talimat veririz, arkadaşlarımız uygular. Bunlar bazen hatalı kararlar da olabilir ve burada sizlere görev düşüyor işte. Sizler uyarmalısınız, uyarmanız için de tüzüğü çok iyi bilmeniz gerekiyor. Eğitim seminerleriyle kendinizi revize ederek bizlerin yolunu da açmalısınız. Dernekleşmeniz çok isabetli bir karar, emekli arkadaşları ihmal etmeyerek onların tecrübelerinden faydalanmalısınız. Sizlere bu konuda destek vermekten mutluluk duyarım” dedi.
HGM’yi gezdiler

Dernek Başkanı Şeker Afyon, dernekleşmelerine maddi manevi en büyük katkıyı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin verdiğini söyleyerek tüm üyeleri adına teşekkür etti.  Hendek Belediyesi Muhasebe Müdürü Talip Ulaş, Müdür Yardımcısı Mehmet Akdağ’ın evsahipliği yaptığı programa aileleri ile katılan muhasebe müdürleri toplantı sonrasında Hendek Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi’ni gezdiler.