Toplantıda sağlık hizmetleri ve hastane işletmeciliği sorunları tüm yönleri ile tartışıldı. Hendek Devlet Hastanesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Sakarya’nın tüm ilçelerinde bulunan hastane idarecileri katılırken program Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesislerinde gerçekleşti.

Toplantıya katılan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sağlıkta Türkiye’nin son dönemde devrim yaptığını ifade etti. Eskiden hastanelerde bir odada 6-7 kişinin kaldığını söyleyen Başkan İnci, “Şu anda ilçemizdeki hastane de tüm odalar tek veya çift kişilik. Biz görevce geldiğimizde ilçemizdeki ileri gelenlerle bir araya gelerek hastanemizi revize ettik.

İlçemize şimdi 100 yataklı yeni bir hastane yapılıyor. Tam donanımlı hastanemizle halkımıza sağlık hizmeti vereceğiz. Hendek, her konuda olduğu için sağlıkta da çağ atladı. Bunu hep birlikte başardık.”diye konuştu. Hastane müdürleri Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ettiler.

Sağlık hizmetleri ve hastane hizmetleri sorunlarının tüm yönleri ile tartışıldığı toplantı sonrası Başkan İnci, misafirlere Bayraktepe’yi gezdirerek, Hendek hakkında bilgi verdi.