Hendek Belediyesi halk gezisine katılan 10 kişiye çekilişle bisiklet hediye etti.

Halk Gezisine, Kaymakam İdris Akbıyık, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İl Spor Müdürü Fatih Çelikel, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Protokol de vatandaşlar ile birlikte Halk Gezisine katılarak, destek verdiler. Kaymakamlık önünden start alan halk gezisine 250 kişi katıldı. Bisikletçiler, Kaymakamlık önünden çevre yolu, Hendek Uludere, Mahmutbey Mahallesi, Köprübaşı Mahallesi’nden Düzce Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı’na çıkarak Hendek Belediyesi önünde final yaptı.



Hendek Belediyesi önünde düzenlenen törende İl Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çelikel bir konuşma yaparak “  Hendek sportif faaliyetlerde en önde olan ilçelerimizden birisidir. Bisiklet turuna göstermiş olduğunuz katılımdan dolayı teşekkür ediyorum. Etkinliğe katkı veren herkesi de tebrik ediyorum “ Dedi.
Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan da konuşmasında Sakarya Valiliği, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kaymakamlık ve katılımcılara teşekkür ederek “ Belediye olarak üzerimize düşen sportif faaliyetlere desteklerimizi veriyoruz. Hepinizi tebrik ediyorum “ Dedi.



Kaymakam İdris Akbıyık da “ Sağlıklı yaşam bisikleti seçin halk gezisinde sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Hendek güreşte karatede olduğu gibi bisiklette de inşallah Dünya ve Avrupa Şampiyonları çıkaracaktır. Programı organize eden herkesi tebrik ediyorum” Dedi.



Program sonunda, kura ile Halk Gezisine katılan 10 kişiye Hendek Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi. Ayrıca Hendek Belediyesi tarafından katılımcılara yemek ikramı yapıldı.