Sakarya İli Hendek ilçesinde faaliyet gösteren Çözüm Rulman nın organize etiği Rulman Sektörünün ileri gelen markalarından Nachi  Rulmanları Doğu Marmara ve Batı Karedeniz Bölge bayisi olan Çözüm Rulman'ı ziyaret etti

Dün Gerçekleşen ziyarete İzmir de faaliyet Gösteren Nachi Rulmanları Türkiye Dispreitörü Saygılı Rulman ve Nachi Rulmanları Genel Müdürlerin den Hatasaki San., Motoe ve Bay Rejebi Hendek Çözüm Rulman'ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Nachi Bölge Bayisi olan  Çözüm Rulman firmasını ziyaretlerinin yanı sıra , Hendek ilçesinde faaliyet gösteren çeşitli fabrikalara da ziyaretlerde bulunan ve Hendek ilçesini çok beğendiklerini dile getiren Japon yetkililer, bölgedeki bir çok sanayi kuruluşunda, faaliyet gösterdiklerini, Bölge Bayisi Çözüm Rulman Yetkilileriyle görüşmelerde bulunarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

Hendek Çözüm Rulman ziyaretleri nin ardından  Nachi Rulmanları Genel Distribütörü Sayglı Rulman ve Doğu Marmara ve Batı Karadeniz Bölge Bayi Çözüm Rulman tarafından Düzce Pelemir Otel'de ortaklaşa düzenlenen 6. Nachi Rulmanları Eğitim Semineri için Hendek ilçesinden Düzceye Hareket edildi.