Hendek Uludere Park Tesisleri’nde düzenlenen iftara, Kaymakam Orhan Burhan,  Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, 27. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Garnizon Komutanı Yzb. Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Firdevs Karahan, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, daire amirleri ve muhtarlar aileleri ile birlikte katıldı.

Başkan İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı ve Hasan Altuntaş ile birlikte misafirlerini tesisin girişinde karşıladı.

Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır

İftar sonrası Başkan Püsküllü, hayırlı ramazanlar dileyerek  “ Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Allah birlik ve beraberlikten ayırmasın. Rabbim bizleri hayırlısı ile Kadir Gecesine ve Ramazan Bayramına eriştirsin inşallah. Sizlerle hep birlikte iftar yapmaktan çok mutlu olduk. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim “ dedi.






Bizi güçlü kılan birlik ve beraberliktir

27. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci de konuşmasında “ Burada bulunan birçok arkadaşımız ile uzun yıllar beraber çalıştık. Belediye Başkanlığı yaparken bu güzel hizmetleri birlik içerisinde uyumlu bir şekilde yaptık. İlçemiz çok modern ve güzel bir ilçe haline geldi. Bizi güçlü kılan birlik ve beraberliktir. Sakarya’dan Milletvekili adayı oldum. Hendek’imizin çok daha güzel bir yerlere gelmesi için Hendek halkının desteğini bekliyorum. Hep birlikte gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir ülke bırakabilmek için çalışacağız “ dedi.

Konuşmaların ardından misafirler,  Uludere Park Tesisleri’nin eşsiz manzarası karşısında çaylarını içip sohbet ettiler.