Ülkemizde son zamanlarda artan terör olayları sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri “Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim” sloganı altında hem çarşı esnafını ziyaret etti hem de vatandaşları bu konuda bilgilendirdi.
 
İHBARLAR ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR
Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suç faillerinin yakalanmasına yardımcı olanlara, yerlerini yahut kimliklerini bildirenlere para ödülü verilmesine dair İçişleri Bakanlığı yönetmeliğinin, Resmi Gazete' de yayınlanması ile birlikte terörle mücadelede ödül dönemi de başlamış oldu. Bu kapsamda esnaf iş yerleri başta olmak üzere ilçenin değişik noktalarına uyarı afişleri asıldı. 
 
"HEP BİRLİKTE DUR DİYELİM" 
Terör olaylarına dair fotoğrafların da yer aldığı uyarı afişlerinin üzerinde, "Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim. İhbarlarınız için Alo terör ihbar hattı 140. İhbar ödüllendirilecektir. Teröristi İhbar Et Huzur ve Güvenliğe Destek Ol" şeklinde ifadeler yer adı. 
 
Emniyet yetkilileri, Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların önlenmesi ve aydınlatılmasına yardımcı olanların kimliklerinin devlet sırrı kapsamında kesinlikle gizli tutulacağını ifade ettiler.