Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Yeni Mahallede kaybolan 3 yaşında ki Kerem’i 15 dakika gibi kısa sürede bularak annesine teslim etti.

Olay 20.10.2015 günü saat 13.00 sıralarında ilçemiz Yeni Mahallede meydana geldi. Annesinin beyanına göre; çocuğunun apartman önünde oyun oynadığını daha sonra baktığında ise Kerem’in evin önünde olmadığını fark etti. Anne, küçük Kerem’i etrafta bir süre aradıklarını ama bir türlü bulamadıklarını ifade etti.

Bütün aramalara rağmen çocuğunu bulamayan anne hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri,  çocuğun eşkâli doğrultusunda çevreye dikkatlice baktı.

Apartman çevresinde çocuk parkının olmadığını anlayan tecrübeli polisler, çocuğun E5 üzerinde bulunan köprüden Rasim Paşa Mahallesindeki çocuk parkında olabileceğin düşündü. Parkın içinde ve çevresinde titiz bir çalışma yürüten polis ekipleri kaybolan küçük Kerem’i  15 dakika gibi kısa bir sürede bulup annesine teslim etti. Küçük Kerem’e kavuşan anne çocuğuna sarılarak göz yaşları döktü. Sevinçli anne polis ekiplerine duyarlı ve titiz çalışmalarından dolayı teşekkür etti.