SELMAN DEDE’YE YOĞUN İLGİ

Ücretsiz Servis

Sakarya merkez ve civar ilçelerden gelen binlerce vatandaşa ev sahipliği yapan ve girişi ücretsiz olan Selman Dede Mesire Alanı her hafta çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarla dolup taşıyor. Hendek Belediyesi, Selman Dede Mesire Alanı’na hafta sonu meydandan saat 10.00-11.00’de ücretsiz servis kaldırıyor. Selman Dede’den dönüş ise saat 17.00’de. Hendek Belediyesi tarafından mesire alanına girişte vatandaşlara ücretsiz masa örtüsü ve çöp poşeti de veriliyor.

 

 Hendek’te yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  aileleriyle birlikte mesire alanına gelen çocuklarla yakından ilgilendi. 

Başkan İrfan Püsküllü, oturma gruplarının, kamelyaların, barbekülerin, spor alanlarının sayısının artırılacağını dile getirdi.  Selman Dede Mesire alanının her yaştan vatandaşın gönül rahatlığıyla geldiği bir sosyal yaşam alanı olduğunu ifade eden vatandaşlar Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür ettiler.

Selman Dede Mesire Alanı:

156 bin m2;'lik alana sahip Selman Dede Mesire Alanı’nda, barbeküler, çeşmeler, piknik masaları, açık hava fitnessları,  5 km’lik  koşu ve yürüyüş yolu, hayvanat bahçesi, iki futbol, üç voleybol, üç basketbol sahası, yapay havuz, ve çocuk oyun grupları, bay-bayan WC mevcut. Mesire alanında ayrıca vatandaşların ibadetlerini yapabilecekleri camii de bulunmakta. Hendek Belediyesi tarafından mesire alanına girişte vatandaşlara ücretsiz masa örtüsü ve çöp poşeti de veriliyor.