KENDİ İŞİNİ KENDİ YAPIYOR

Sanayi sitesi gibi

Küçük bir sanayi sitesini andıran belediye garajında, güçlü araç filosunun tüm bakımları belediye işçileri tarafından yapılarak, hizmete hazır hale getiriliyor. Atölyeyi gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Atölyelerimizde belediyenin ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomisine büyük katkıda bulunuyoruz” dedi. 

“Tasarruf ve zaman kazanılıyor”

Atölyelerin hizmet kalitesinin her geçen gün arttığını söyleyen Başkan Püsküllü, “İlçe sakinlerimize daha güzel bir hizmet sunabilmek için atölyelerimizde belediyemizin ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz. Aynı zamanda da bazı ürünlerin üretimini gerçekleştiriyoruz. Elektrik, boya, kaynak, yağlama, yıkama ve motor atölyeleriyle araçların bakımını tamamlıyoruz. Ayrıca çöp konteynerleri kaldırarak bunların yerine yenilerini koyup, tamiri ve bakımı yapılabilen çöp konteynırlarını atölyemizde tamir ettikten sonra boyuyor ve yeniden kullanıma hazır hale getiriyoruz. Bunun yanı sıra araçların yağ, fren ve şanzıman bakımları, kaporta tamirat, boya işlemleri, arızalı olanlarının motor yenileme işlemleri ile yazlık ve kışlık lastiklerin değişimine kadar tüm aşamalar tesislerimizde yapılıyor. Çalışmalarımıza titizlik ve hassasiyetle devam ediyoruz. Böylelikle önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz" " dedi.

Mobilya da yapılıyor

Atölyelerde piknik masası, oturma bankı, ferforje kapı, sürgülü kapı, mazgal, sundurma çatı, çelik konstrüksiyon bina ve demirle ilgili bir çok iş yapılırken; mobilya atölyesinde ofis masa ve dolapları oturma bankı, kamelya imalatı, ahşap kapı ve pencere imalatı, montajı, laminat parke döşemesi gibi ağaç ve mobilya ilgili bir çok işlem de Hendek Belediyesi bünyesinde yapılmakta.