Geçtiğimiz Perşembe günü iki kişinin uyuşturucu madde kullandığı ihbarını alan emniyet güçleri ihbara konu olan okul bahçesine geldiklerinde K.P ve R.K’nin uyuşturucu madde kullandıklarını gördüler. Şahıslar  bir miktar kurutulmuş Hint kenevirini ve esrar maddesini sarmaya yarayan ve çarşaf olarak tabir edilen sarma kağıdını emniyet güçlerine teslim ettiler. Olaya ilişkin olarak tahkikat evrakı oluşturuldu.  

İzinsiz fındık toplarken yakalandılar

Hendek’te 3 kişi izinsiz olarak fındık toplarken yakalandılar. Z.E isimli vatandaşın fındık bahçesine girip izinsiz olarak fındık toplayan S.K, Z.K ve G.K isimli kişiler yakalandı. Olayla ilgili tahkikat evrakı oluşturuldu. 

Hayvan otlatırken kalp krizi geçirdi

Hendek bir vatandaş hayvan otlatırken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Cumartesi günü meydana gelen olayda M.Ç (67) hayavan otlattığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi ve hayatını keybetti. 

Babasının evinin camlarını kırdı

Sümbüllü Mahallesi’nde bir vatandaş henüz belirlneyemeyen bir nedenle babasının evinin camını kırdı. Hendek Sümbüllü mahallesinde yaşayan E.T, henüz belirlenemeyen bir nedenle babası Z.T’ye ait evin camlarını kırdı. 

Av tüfeğiyle tehdit etti

Hendek Çamlıca’da 09 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00 sıralarında silahlı tehdit olayı yaşandı. M.K, tartışığı SK’yi elindeki av tüfeği ile tehdit etti. 


Hendek’te yaralamalı trafik kazaları

Hendek Şeyhler Mahallesi’nde yaralanmalı bir trafik kazası meydana geldi. 08 Ağustos Cumartesi günü meydana gelen kazada M.Y kullandığı motosikletle seyir halindeyken karşı yönden gelen R.Ş’nin kullandığı otomobile çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.

Hamit Mahallesi TEM Otoyolu’nda bir vatandaşın kullandığı araç takla attı. Geçtiğimiz Cuma günü saat 02.30’da meydana gelen olayda K.Ç’nin kullandığı otomobil  seyir halindeyken, K.Ç’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Aracın takla atması sonucu bir kişi yaralandı.