Önceki gün akşamı Sapanca'da meydana gelen trafik kazasında Bilal Veysel Karataş(22) ile Nebi Dereli(20) hayatını kaybetti. Merhum Bilal Veysel Karataş ile Nebi Dereli'nin cenazeleri Adli tıp'ta yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Sapanca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki gençten biri olan, Sakarya Defterdarlığı memurlarından Yaşar Dereli'nin üç evladından en küçüğü olan Nebi Dereli (20)'nin cenazesi Sakarya'daki ikametgahından alınarak, baba ocağı olan Hendek Karatoprak Köyü'ne getirildi. Burada kılınan öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Karatoprak Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi.

Merhum Nebi Dereli'nin Cenazesinde, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Ak Parti Sakarya Yönetim kurulu üyesi Şenay Sakal, CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ecevit Keleş, CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Selami Karakadı, MHP Hendek ilçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Hendek ilçe Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, kurum yöneticileri,çok sayıda vatandaş Dereli ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletttiler.

Hendek Haber ailesi olarak, Genç yaşta aramızdan ayrılan Nebi Dereli'ye ve Bilal Veysel Karataş'a Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.