Hendek’e hep birlikte hizmet edeceğiz

Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanı ve Mahalle muhtarları, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile biraraya geldi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanı İsmet İskefiyeli ve mahalle muhtarları, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile biraraya geldiler. Hendek Belediye Meclis Salonunda biraray gelen muhtarlar Başkan Püsküllü’ye tüm mahallelerdeki taleplerini yazılı olarak ilettiler.   

Koordineli çalışıyoruz

Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanı  İsmet İskefiyeli, konuşmasında “ Bizler sizlerin mahallelerdeki eliniz ayağınız olduk. Biz muhtarlar sadece seçim zamanı değil her zaman sizinle birlikte koordineli çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Tüm muhtarlarımız mahallelerindeki sıkıntıların tespitlerini yaptı ve size yazılı olarak verdik. Gereğinin yapılacağına inanıyoruz “ Dedi.


Her mahalleye eşit hizmet

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, muhtarların mahallelerdeki elçileri olduğunu belirterek “ Burada esas olan vatandaşa hizmet vermektir. Sizler mahallenizde tespitlerinizi yapıp bizlere ileteceksiniz ki bizler de gerekeni yapalım. Biz tüm mahallelerimize eşit ve adaletli olarak hizmet veriyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.

Sizler bizim için mahallelerde gönüllü çalışan elçilerimizsiniz. Eksikleri bize bildirin ki vatandaşımız mağdur olmasın. Sizlerle birlikte Hendek’e hep birlikte hizmet edeceğiz “ Dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanı İsmet İskefiyeli, mahallelerdeki sorunları yazılı olarak dosya halinde Başkan Püsküllü’ye iletti.