MUHTARLAR GÜNÜ HENDEK’TE KUTLANDI

Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanı Emin Kula’nın anıta çelenk sunmasının ardından muhtarlar saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşını okudu.

Hendek’te 91 mahalle muhtarının görev yaptığını ifade eden Şube Başkanı Emin Kula “Bugün 19 Ekim ve bizim bayramımız. Muhtar, seçilmiş demektir. Devlet teşkilatının kılcal damarını oluşturan muhtarlık camiasının seçilmiş temsilcileri olarak; devlet ve vatandaş arasındaki toplum bütünlüğünün sağlanmasında ve kamu düzenin yerine getirilmesi konusunda muhtarlar olarak üzerimize düşen görevin bilincindeyiz. 19 Ekim Muhtarlar gününün her yıl resmi törenle kutlanacak olması vesilesi ile bizlere sevinç ve gururu bir arada yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, devlet büyüklerimize tüm muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.  Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

Çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün,  İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, siyasi parti temsilcileri ile kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.