Hendek Muhtarlar Derneği her ay düzenli yapılan toplantısını özel bir restorantta yaptı. Düzenlenen toplantıya Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, toplantılarının zaman zaman yapılacağını, fikir alışverişinde bulunulacağını belirterek katılımdan dolayı teşekkür etti.

Hendek’te bir ve beraber olmak istiyoruz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, önemli bir seçim geçirildiğini belirterek “ Hepinize teşekkür ediyoruz. Çok sakin bir seçim geçirdik. Sizlerin de katkıları vardır. Bizler hepinize ayrım yapmadan hizmet için varız. Sizlerden gelen talepleri de mümkün olduğu kadar yapmaya gayret ediyoruz. Sizler de vatandaşların sorunlarını bize getirin, mahallelerinizdeki sorunları sizler daha iyi biliyorsunuz. . Sizin verdiğiniz bilgiler bizler için önemlidir. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Biz Hendek’te bir ve beraber olmak istiyoruz ”  Dedi.

Muhtarlar hem devletin hem de milletin temsilcileridir

Kaymakam İdris Akbıyık da “ Muhtarlar bizim için önemlidir. Muhtarlar hem devletin hem de milletin temsilcileridir. Devletle vatandaş arasında en önemli köprülerdir. Sizler bizim mahallelerdeki gözümüz ve kulağımızsınız. Her zaman sizlerle beraber uyum içerisinde çalışacağız “ Dedi.