“ YENİMAHALLE ANAOKULU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE MİNİK YÜREKLERİ ISITIYOR”

Cimri olmak ile tutumlu olmak arasındaki ince çizginin “Yardım etmek, paylaşmak” olduğunu fikriyle yola çıkan Yenimahalle Anaokulu öğretmenleri, yardım kumbarasını öğrencileri ile birlikte süsleyerek, evlerde kullanılmayan güzel ve kullanışlı eşyaları toplamak üzere hazır hale getirdi. Öğrenciler aileleriyle birlikte getirdikleri yardım poşetlerini heyecanla okulun girişine konulan kumbaraya bıraktı. Paylaşmanın mutluluğu tüm okula yayıldı.

2





















Hazırlanan koliler Yurtiçi Kargo’nun vermiş olduğu destek ile  “Siirt Kurtalan” ilçesindeki İMK Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na ulaştı. Yardımları alan Yasemin öğretmen ve öğrenciler duygu dolu anlar yaşadıklarını belirterek, bu etkinliğe destek veren Yenimahalle Anaokulu ekibine ve velilerine teşekkürlerini iletti.

 Okul Müdürü yaptığı açıklamada; Tutumlu olmak, yardım etmek ve paylaşmak gibi alışkanlıklar, küçük yaşlarda kazandırılabilecek önemli değerlerdendir. Yenimahalle Anaokulunda giysilerini, harçlığını, tutumlu kullanan, bu güzel alışkanlığı büyüyünce de devam ettiren nesiller yetiştirmek için kalpleri ısıtan bir adım attıklarını vurguladı.