“ Memleket baba gibidir, babaya hizmet etmek büyük onurdur  “

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısına katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz partililere bir selamlama konuşması yaptı. Bakan Yılmaz  “ İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır. Biz inanıyoruz ki insanlara faydalı olmanın yolu siyasetten geçiyor. Halka hizmetten geçiyor, halka hizmetin yolu da siyasetten geçiyor. Bizler de halka hizmet etmenin yolu olarak siyaseti seçtik. Yapamayacaklarımızı vaat etmedik, her vaat ettiklerimizin de arkasında olduk. Çünkü inancımızda vardır, ne aldanan olacak nede aldatan olacağız. Her ne söz verdiysek arkasında olacağız. Vatandaşlarımız da sözlerimizin takipçisi olması lazım. Ben Başkan Ali İnci’nin hizmetlerini dinledim. Vaat ettiklerini ve vaat etmeyip de yaptıklarını gördüm.


Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bir ve birlik olmamız lazım, böylelikle çözülemeyecek hiçbir şey kalmaz. Dünden daha iyi olacağız. Memleket baba gibidir, babaya hizmet etmek büyük onurdur  “ Dedi. 


Hediye

Konuşmanın ardından AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Bakan Yılmaz’a gümüş kaplamalı vazo hediye ederken toplantıya katılımından dolayı teşekkür etti. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun da Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a çiçek takdim etti.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz kendisine hediye edilen Gümüş kaplama Vazoyu çalışan kadınların hakkı olduğunu söyleyerek AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun’a hediye etti.

Hediye takdimin ardından Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz toplantıdan ayrıldı.