Milli Birlik ve Düşünce Derneği Adapazarı İlçe Teşkilatına taze kan.

Devir teslim töreninde hazır bulunan Adapazarı İlçe Başkanı Ömer ÖZCAN teşkilatına hitaben, “Her zaman birlik ve beraberlik içinde olun. İslama, insanlığa ve vatanınıza faydalı işler yapmak için daha çok çalışıp daha çok mücadele edin, ipleri dışardan tutulan cematlere topluluklara karşı Anadolu evlatlarını koruyabilmemiz yeni 15 Temmuzların yaşanmasını engelleyebilmemiz için okuyarak, çalışarak, kendimizi her sahada geliştirerek Milletimizin verdiği mücadeleye katkı sunabiliriz.” diyerek sözü eski başkan Yalçın KOÇ’a bıraktı. KOÇ, “ Ortaöğretim teşkilatımızın başkanlık görevi geçtiğimiz yıl bana verildi, layığı ile yapmaya çalıştığım görevimi bu dönem itibariyle daha tempolu daha başarılı yapacağına inandığım Furkan kardeşime bırakıyorum.” dedi.


Görevi devralan yeni başkan Furkan DEMİRKOL, “ Bu vazifeyi bana layık gören büyüklerime teşekkür ediyorum. Alnımın akıyla vazife yapacağıma ve sancağı devraldığım gibi tertemiz ve daha güçlenmiş olarak teslim edeceğime söz veriyorum dedi.

Tören sonunda İlçe Başkanı Ömer ÖZCAN Yalçın KOÇ’a teşekkür ederken Ortaöğretim Başkanı Furkan DEMİRKOL’a görevinde başarılar diledi.