MHP Hendek İlçe Teşkilat binasında düzenlenen seçim çalışmaları kapsamında yapılan toplantıya MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk ve Yönetimi katıldı. 

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu seçim değerlendirmelerinin öncesinde MHP Milletvekili Aday Adayları Hızır Çağrı Güngör ve Orhan Topçu’nun aday adayı olması ile ilgili süreci anlatarak bilgilendirme yaptı.

Hendek seçime hazır 

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu bilgilendirme sonrası yaptığı değerlendirmede “ Sakarya’da şuan 12 tane Aday Adayımız var hepsi bizim için önemli daha önemlisi bu arkadaşlarımızın hepsi de seçim sathında adaymışçasına çalışacaklardır bundan da eminim.
Teşkilatımızın fiilen görev yapan bütün unsurları ile şuan bir aradayız ancak dışarıda bizden önce görev yapmış teşkilat mensuplarımızda en az bizler kadar azimli ve istekli çalışmış ve bundan sonrada çalışacaklardır. Diğer bütün unsurlarımız ile birlikte önümüzde ki seçimlerle ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gönlümüzden geçen aday listesinde Hendek’ten bir adayımızın hatta iki adayımızın olmasıdır. Hiç birimizin şuanda adaya göre çalışma lüksü yoktur, Ülkemizin içinde bulunduğu durum itibari ile Genel merkezimizin ve İl Teşkilatımızın belirleyeceği her adayın bizim için birbirinden farkı da yoktur. 

Kenetlenerek top yekün çalışma

Babaoğlu açıklamalarını şu ifadeler ile sürdürdü “ Bizim çalışmalarımız isimler doğrultusunda değil, partimizin çıtasını ne kadar yükseğe taşıyabilmektir. Bu amaç doğrultusunda çalışmalar yaptığımızı,  bundan sonrada yapmaya devam edeceğimizi hepimiz biliyoruz ve bugüne kadar da öyle olmuştur. Bunun en güzel örneğini geçtiğimiz seçimde gösterdik. Hendek’ten aday adayı olan ve listede olmayan Ahmet Mercan abimiz bizim çalışmalarımızın her alanında yer aldı. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde ki seçimlerde de ister teşkilatımızda olalım, ister olmayalım hepimiz kenetlenip elimizden geldiğince çalışmalarımızı yapacağımızdan hiçbir şüphem yoktur.

Çocuklarımızın ve Ülkemizin geleceği tehlike altında. İçinde bulunduğumuz durum, bizim kimsenin  şahsına münhasır değil, top yekün bir çalışma yapmamızı gerektiriyor. Bu bilinçle de hareket edeceğimize inancım tamdır. Bu çalışmalarımızın da meyvesini, bir önceki seçimde aldığımız oy’un daha da üzerine çıkacaktır” dedi.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı değerlendirme sonrası Milletvekili Aday Adayları Hızır Çağrı Güngör ve Orhan Topçu kendilerini tanıtan kısa birer konuşma yaptılar.

Geçtiğimiz günlerde devir teslim töreni yapılarak Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı olan Süleyman Kalk’ta kısa bir konuşma yaparak yeni yönetimi tanıttı.

Program sonunda değerlendirmeler sohbet havasında devam etmesi ile son buldu.