Sakarya Saadet Partisi İl Divan toplantısını Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirdi. Konuşmacı olarak katılan Hasan Damar Hoca nın konuşmaları divan toplantısına adeta damgasını vurdu. 

Saadet Partisi nin her ay düzenlediği divan toplantısına Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonun da Gerçekleşti. Camia nın Sevdiği ve Türkiye de sohbetleriyle ve rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan nın son nefesinde yanında bulunarak Yasin'i Şerif Okuyan Hoca olarak bilinen Hasan Damar Hoca Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen divan toplantısına konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacı olarak katılan ve Türkiye genelince uzun ve şevkli konuşmalarıyla ün salan Hasan Damar Hoca divan toplantısına katılanların yoğun alkışlarıyla karşılaştı. 

Prof. Dr. Necmettin Erbakan nın bırakmış olduğu miraslarına sahip cıkılmalıdır dedi. "Onlar zirveye cıktılar, nasıl özal gittiyse , nasıl birileri geldi gittiyse, kim getirdiyse onlar gideceklerdir vaadleri dolmuştur" şeklinde konuşan Hasan Damar Hoca nın konuşmalarını aşağıda yer alan videodan izleyebilirsiniz.