Hendek İlçe müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Merkez camiinde ogle namazı ardından  pilavlı tavuktan oluşan aş ikramıyla başladı. Bu akşam düzenlenecek ‘’Hz Peygamber ve birlikte yaşam ahlakı’’ konulu konferansın konuğu ve konuşmacısı Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Pr.Dr.Nasrullah Hacımüftüoğlu olacak…
 
 Belediye başkanı Püsküllü ve Milletvekili Adayı  İnci’  Kutlu doğum Haftası mesajları
 
Hendek Belediye başkanı Püsküllü yayınladığı kutlama mesajında

‘’Kutlu Doğum Haftası; Sevgili Peygamberimizin gönülleri sevgiyle birleştiren çağrısına kulak vermemize;  birlik, barış ve esenlik içinde yaşamanın gerekliliğini daha iyi anlamamızı sağlayan en güzel etkendir. Bu vesileyle, tüm Hendek Halkı'nın ve İslam Âlemi'nin bu mübarek haftasını kutlar; mutluluk, hayır ve esenlikler getirmesini temenni ederek, bu kutlu haftanın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini dilerim.” Ifadelerini kullanırken
 
Sakarya Ak Parti Milletvekili adayı Ali İnci’de yayınladığı  mesajda; “Sevgili Peygamber Efendimiz, insanların yoldan çıktığı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir.

Bu bakımdan dini, dünyevi ve ahlakı hayatımızın en büyük şahsiyeti hiç şüphesiz ki sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’tir.
İnanıyorum ki, milletimizin her yıl artan bir heyecanla bağrına bastığı Kutlu Doğum haftası, kardeşlik kültürümüzü daha da derinleştirecektir.
 Bu kutlu haftada, Peygamberimiz’in aktardığı ilahi mesaja kulak vermeli, O’nun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalı, O’nun çağrısını gür bir sesle dünyaya duyurmalıyız.

 Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ve İslam Âlemi’nin mübarek Kutlu Doğum Haftası’nı kutlar, sağlık mutluluk, hayır ve esenliklere vesile olmasını temenni ederim.” Ifadelerine yer verdi..