2012 yılında kutsal topraklara giderek hacı olan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci hacı arkadaşları ile Hendek’te buluştu.

Hendek Bayraktepe Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Muş Milletvekili Faruk Işık, Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hisam Demirköprülü, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. Mehmet Türker, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Bolu Müftüsü İzani Turan, Sadık Dişli ve aileleri katıldılar.

Bayraktepe’de buluştular

Hendekli küçük hafız Recep Karayel’in okuduğu Kuran-ı Kerim ziyafeti ile başlayan programda AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci misafirleri ile yakından ilgilendiler. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Bayraktepe Tesisleri’ni, Hendek Kültür Evi’ni, Hendek Belediyesi’ni, Hendek Gençlik Merkezi’ni, Selman Dede Mesire Alanı’nı gezdirerek Hendekle ilgili bilgiler verdi. Dostlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan İnci, “Sizlerle maneviyatın en üst noktada yaşandığı kutsal topraklardaki birlikteliğimizin ardından belirli zaman aralıklarla bir araya gelmekten çok mutluyuz. İnşallah buradan güzel duygularla ayrılırsınız.”Dedi.

Hendek’i gezdiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ederek, “Kutsal topraklarda başlayan dostluğumuz sonrasında belirli zamanlarda biraraya gelerek oradaki anılarımızı tazelemekten mutluyuz. Böylesi güzel birlikteliklerin artarak devam etmesini diliyorum. Hendek ziyaretimizde, Ali İnci kardeşimizin yaptığı çalışmaları yerinde görme imkanı da bulduk. Kendisini yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, yeni döneminin hayırlı olmasını diliyorum”Dedi.

Cuma namazı Hendek’te

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve misafirler Cuma Namazı’nı Hendek Merkez Büyük Camii’de kıldılar. Cuma namazı sonrasında Kurtulmuş ve misafirler camii avlusunda cemaatle sohbet ettiler. Kurtulmuş ve milletvekilleri daha sonra Hendek Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Misafirler Hendek Gençlik Merkezi’ni, Hendek Uludere’yi gezdikten sonra yemeklerini Uludere üzerinde bulunan Köprü Restoran’da yediler.

Taziye ziyareti

Yemek sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başkan İnci ve misafirler, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ASKF Başkanı Hüseyin Kama’nın ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.



DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN