“ Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün “

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Türk Kızılay’ının 2007 yılından bu yana başlatmış olduğu Vekaletle Kurban Kesim kampanyasına, Hendek Kızılay Şubesi’ne yurtiçi ve yurtdışı olarak yaptığı bağışla destek oldu.

Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı “ Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün, sloganıyla sürdürülen Vekaletle Kurban Kesimi Kampanyası kapsamında, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı ve Koordinatör Mahmut Nedim Alkan hazır bulundu.

 
Vekalet bedeli 750 TL ve yurt dışı kurban vekalet bedeli için de 590 TL

Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı, kampanya ile ilgili Başkan Püsküllü’ye bilgi vererek “ Hendek’te Vekaletle Kurban Kesimi kampanyasında, yılda ortalama 20-30 bin arası hisse toplanıyor. Toplanan kurban hisseleri kavrulmuş et ve kıyma konservesi haline getirilerek Kızılay Şubemiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine iletiliyor. Hayırseverler, yurtiçi bir hisse kurban vekalet bedeli 750 TL ve yurt dışı kurban vekalet bedeli için de 590 TL ödeyecek “ diyerek,  Vekaletle Kurban Kesimi kampanyası ve her zaman vermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Püsküllü’ye teşekkür etti.

Sınırlar ötesi yardım

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Püsküllü, Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün Kampanyası’ndan dolayı Türk Kızılay’ını tebrik ederek “ Kızılay’ımızın yapmış olduğu yardım çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Türk Kızılay’ı her zaman gerek yurtiçi gerekse yurtdışında yardım bekleyen mazlumların yanında oluyor. Sınırlar ötesi yardım bekleyenlerin yüzünü güldüren Kızılay başarılı çalışmaları ile takdir topluyor. Hendek Kızılay Şubemiz de çok başarılı çalışmalar yapıyor. Yardımlaşmaya her zaman özen gösteren Hendek’imizin de bu kampanyaya büyük destek vereceğine inanıyorum.  Kızılay Hendek Şube Başkanımızı ve ekibini de yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum.

Başkan Püsküllü, Vekaletle Kurban Kampanyasına yurtiçi ve yurtdışı olarak Kızılay Hendek Şubesi’ne bağış yaptı.