Kur’an Kursu temeli atıldı

Hendek Bayraktepe Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği tarafından yapılacak olan Kız Kur’an Kursunun temel atma töreni yapıldı. Yenimahlale Selimiye Camii yanında yapılan temel atma törenine, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, protokol ve işadamları katıldı.  

Temel atma töreni öncesinde Bayraktepe Gençlik Derneği misafirleri Bayrak Tepe’de kahvaltıda ağırladı.

Derneğimizi güçlendirelim



Kahvaltı sonrası Bayraktepe Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Sekreteri Osman Aydın, derneğin faaliyetleri hakkında misafirleri bilgilendirerek “ Hendeklilere hizmet etmek üzere kurulan bir dernektir. Yaz okulu açarak çocuklarımız ile birlikte etkinlikler yaptık. Yapmış olduğumuz çalışmalarla sizlerin de desteği ile birlikte derneğimizi daha da güçlendirerek çalışacağız “ Dedi.

Bizim için hayır duaları yapanlara selam olsun

Bayraktepe Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bilgiç de bir konuşma yaparak “ Herşey beraber ve birliktelikle yapılınca güzeldir. Birlikte yapıldığında yük de hafifleyecektir. Yapılacak olan Kuran Kursumuz yüzyıllar boyunca kalacaktır. İlçemiz için bir ihtiyaca sebep olacağız. Kız çocuklarımızın burada alacağı eğitim ile bir toplumu bir milleti eğitmiş oluruz. Hendek’imize yakışan bir bina yapacağız. Yunus Emre’nin dediği gibi bu Dünyadan gider olduk kalanlara selam olsun, bizim için hayır duaları yapanlara selam olsun. Hendek’imiz için hayırlı olsun “Dedi.

Çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Birlikteliğimiz daim olsun inşallah. Bayraktepe Gençlik Derneği yeni kurulan bir dernektir. Bizden sonraki insanlara daha yaşanabilir bir şehir ve nesil bırakmamız gerekiyor. Bayraktepe Derneği de gençleri yetiştirecek. Bu derneğimizi el birliği ile desteklemeliyiz. Gençlerimizi, çocuklarımızı ve torunlarımızı geleceğe hazırlayıp onların geleceği görerek yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bizler işlerle meşgulken, istiyoruz ki anneler çocuklarımızı güzel yetiştirsin. Çocuklarımızın ve gelecek nesillerin en iyi şekilde eğitim almaları için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız “ Dedi.   

Bayraktepe Derneği uzun yıllar ayakta kalacak

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci de konuşmasında, Hendek’te dört dönem kendisini belediye başkanı seçen Hendek halkına teşekkür ederek “ Genç yaşta başladığım ticaret sonrası belediye başkanlığı yaptım ve bütün bilgi birikimimi, tecrübemi Hendek ve Hendek halkı için kullandım. Hendek’te çok büyük hizmetlere ve başarılara imza attık. Bayraktepe de  bizim için çok önemlidir. Bayraktepe Derneği’nin ismi de bizim için önemlidir. Belediye Başkanı olduktan sonra ilk toplantımızı Bayraktepe’de yaptık. Tüm siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarına, gelin Hendek’i birlikte yönetelim, dedik. Hep birlikte Hendek’imizi bugünlere getirdik. Bayraktepe Gençlik Derneğimiz uzun yıllar ayakta kalacaktır. İnşallah Hendek’te yaptığımız hizmetleri, Sakarya’da, Türkiye’de, tüm insanlık için yapacağız. Bu dernek bursa, okumaya ihtiyacı olan gençleri yetiştirecektir “  Dedi. 

Konuşmaların ardından hep birlikte Kız Kur’an Kursunun temel atma törenine geçildi. Temel atma töreni dualarla yapıldı.