Kazimiyespor, kupa sevincini İnci ile paylaştı Kazimiyespor, kupa sevincini Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile paylaştı. İnci, sporun amatör bir ruhla yapılmasının önce kişiyi, sonra toplumu geliştirdiğini ifade ederek,”Bunun ötesi profesyonelliktir, sporcu ancak profesyonel olarak işini icra ettiğinde para kazanır” dedi. Günümüz futbolunda Hendek’in yabancı futbolcuya verecek parasının olmadığını vurgulayan Başkan İnci, “Tek bir olay var. Bölgenizin dışına çıkmayın. Dışarıdaki insanlara para vermeyin. Amatör ligin gereğini yerine getirin. Amacınız futbolcu yetiştirmek olsun. Ben Hendek’de amatör ruhunu istiyorum. Sporun para için değil zevk için yapılan bir yer olmasını istiyorum” diye konuştu.

Kupayı, Başkan İnci’ye verdiler

Kulübün Onursal Başkanlığını yapan Murat Atçı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ederek “ Bizleri sizlerin sayesinde bu başarıyı kazandık. Takdir edersiniz ki Sakarya futbol olarak büyük bir il. Başarılı olmak adına bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Sizlerin bize her türlü maddi ve manevi katkılarınız sonucu sezon sonu mutlu sona ulaştık. Müsaade ederseniz kupayı size armağan etmek istiyoruz” dedi.

Sakarya 1. Amatör kümeden play off müsabakası sonucu Süper lige çıkma başarısı gösteren Kazimiye Spor, şampiyonluk kupasını Hendek Belediye Başkanı Ali inci’ye takdim ettiler. Başkan İnci’de “ Bana verdiğiniz şampiyonluk kupası ve madalyasını köy gençlerine ağabeylik ve önderlik yaptığına inandığım köy muhtarımıza vermekten mutluluk duyuyorum” diyerek köy muhtarı Fevzi Cesur’a verdi.