BAŞARININ ANAHTARI: ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK

Okulun Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte eğitim hayatına ve kaymakamlık serüvenine değinen Kaymakam Orhan Burhan, öğrencilere başarının anahtarının çalışmak olduğunu vurguladı.

EĞİTİMİN YAŞI YOKTUR

Kendisinin halen eğitim hayatını sürdürdüğünü ve doktora programında eğitimine devam ettiğini söyleyen Kaymakam Burhan, "Hangi mesleği yapmak isterseniz isteyin, eğitiminizi asla ihmal etmeyin. Eğitimin yaşı yoktur. Meslek hayatınıza atıldıktan sonra bile eğitiminizi sürdürmeye çalışın" dedi.

YABANCI DİL ÖĞRENİN

Mesleki kariyer açısından kişisel gelişimin çok önemli olduğunu dile getiren Kaymakam Orhan Burhan, "Hem özel sektörde hem de kamuda istihdam aşamasında yabancı dil bilen personel tercih ediliyor. Kariyer için yabancı dil ön şart olarak kabul ediliyor. En az bir yabancı dili iyi seviyede öğrenmeye çalışın" dedi.

AYDA EN AZ İKİ KİTAP OKUYUN

Kitap okumanın faydalarından da bahseden Kaymakam Burhan, kendisinin ayda en az iki kitap okuduğunu belirterek öğrencilere "Sizler de ayda en az iki kitap okuyabilirsiniz. Televizyonun sizleri esir almasına, zamanınızı çalmasına müsaade etmeyin" söyledi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Söyleşinin ikinci ayağında öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Kaymakam Orhan Burhan´a,  Okul Müdürü Recep Yazıcı tarafından katılımlarından dolayı teşekkür edilerek kendisine plaket takdim edildi.