Küçük feshane ilgi gördü

 Aileler stantları gezerek asırlık çınar ağaçlarının altında dinlenirken, çocuklarını oyun sahalarında ücretsiz olarak eğlendiren ailelerin ve çocukların mutlulukları ve sevinçleri görülmeye değer.

Farklı bir Ramazan

Hendek Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında açılan Hendek Ramazan Çarşısı, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ramazan etkinliklerinin geleneksel olarak devam edeceğini belirterek, "Halkımıza farklı bir Ramazan yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ruhuna uygun, adabına yakışır programlar ve yine ramazan çarşımızla tadında bir ramazan oluyor. Hendek insanı bunun daha iyisine layık, bizde onun için çaba harcıyoruz" dedi.



Halk ve esnaf memnun

 Günün yorgunluğunu ve stresini atan, dinlenirken küçük müzik  guruplarının hem çalıp hem söyledikleri ezgilere eşlik eden ilçe halkı ve stantlarda yer alan esnafları yapılan bu etkinlikten dolayı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür ettiler. Gündüzleri oruç ve sıcak hava nedeniyle evlerinden dışarı çıkmayan vatandaşlar, Hendek Belediyesi'nin Ramazan çarşısında alışverişlerini keyifle yapıyor.


İlk Ramazan etkinliği

Ramazan etkinliklerinin ilkini yüz akıyla gerçekleştirdiklerini belirten Başkan İrfan Püsküllü, "İlk ramazan etkinliğimizdi, eksikliklerimiz ve kusurlarımız olmuştur. Halkımızın bu eksiklikleri hoş göreceğine inanıyorum. Gelenekselleşen etkinliklerimiz önümüzdeki ramazanlarda tecrübe ve birikimle devam edecek. Ramazan ruhuna yakışır, ramazanın adabına uygun etkinlikleri halkımız sevdi. Çarşımız da aynı biçimde farklı özellikleriyle insanların ilgi odağı oldu. İnşallah gelecek ramazanlarda daha farklı güzelliklerle halkımıza hizmet sunacağız" şeklinde konuştu.