TÜRKİYE ÜMİT GENÇ VE U21 YAŞ ALTI

17-19 Eylül 2015 tarihinde Yalova ilinde düzenlenen turnuvada 44 ilden 531 bayan,755 erkek sporcu mücadele etti.

HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI PARLADI

Turnuvaya uzun bir çalışma döneminin ardından katılan Hendek Belediyesi Karate Takımı büyük bir başarıya imza attı. Turnuvanın ilk gününde ümit erkekler 57 kg’ da yarışan Ömer Faruk Ateş şampiyon olurken, ikinci günü yarışan genç bayanlar 54 kg’ da Aslıhan Aygüneş 3. Turnuvanın son günü yapılan turnuvalarda ise U21 erkek 67 kg’ da Doğan Ateş 2. U21  erkek +84 kg’ da Numan Başaran 3. Kızlarda ise u21 bayanlar Emine Göçlü 3, Hümeyra Beyza Ünlüsoy 3. Olarak turnuvada büyük bir başarıya imza atmışlardır.

ÖMER FARUK ATEŞ MİLLİ TAKIMDA

Şampiyonanın ardından 20 eylül Pazar günü yapılan seçmelerde,  şampiyon olan Ömer Faruk Ateş Türkiye’ de ilk 5’ e giren sporcularla seçmeye girerek rakiplerini birer birer mağlup ederek şampiyon oldu ve Endonezyada yapılacak olan Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

ANTRENÖRLER SONUÇTAN MEMNUN



Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol; ‘ turnuvadan çıkan sonuçtan memnunuz. Derece alan veya alamayan tüm sporcularımızı tebrik ederiz. Ellerinden geleni yaptılar’ dedi

Kayacık ve Açıkyol;’ 44 ilden 531 bayan ve 755 erkek sporcunun katıldığı turnuvada Hendek Belediyesi Karate Takımı olarak toplamda 6 Türkiye derecesi almak bizim için önemli bir başarıdır. Bu anlamda terinin son damlasına kadar mücadele eden sporcularımı gönülden tebrik ediyoruz.’ Dedi.

Ayrıca Kayacık ve Açıkyol ; ‘ her turnuvadan kendimize bir ders çıkarıyoruz. Eksikliklerimizi tamamlayarak Aralık ayından düzenlenecek olan Türkiye Veteranlar ve Büyükler karate şampiyonasına daha iddialı gireceğiz’ dedi.

HENDEK BELEDİYESİ BAŞKANINDAN TEBRİK

Şampiyonada derece alan ve alamayan sporcuları tebrik eden Başkan İrfan Püsküllü;’ Hendek Belediyesi Karate takımı sporcularını tüm samimiyetimle kutluyorum. Gerçekten çok önemli bir başarıya imza attılar. Emeklerimizin ve emeklerinin karşılığı aldılar. Milli takımda yarışacak olan Ömer Faruk Ateş’e şimdiden başarılar diliyorum.’ Dedi.

Ayrıca Başkan sporcular üzerinde emeği geçen Hendek Belediyesi Karate takımı antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol’ u çalışmalarından ve emeklerinden dolayı tebrik etti.