Hendek’ten 44 madalya

Hendek’te düzenlenen Şehit Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası’nda ev sahibi konumunda bulunan Hendek Belediyesi Karate Takımı 44 madalyayla adeta şov yaptı.
44 madalya
Hendek’te 14 Ocak Cumartesi günü  yapılan Şehit Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası’nda ev sahibi Hendek Belediyesi Karate Takımı madalyalara ambargo koydu. Turnuvayı 10 birincilik, 12 ikincilik ve 22 üçüncülük olmak üzere toplam 44 madalyayla tamamlayan Hendek Karate Takımı, kürsüde zirveyi kimseye bırakmadı.
Hendek’ten bir başarı daha
Antrenör Nurkan Kayacık, güzel bir organizasyona imza attıklarını belirterek “ Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ın 24 Ocak’ta ölüm yıldönümü olması nedeniyle düzenlediğimiz turnuvamız, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 400 sporcunun katıldığı turnuvada sporcularımız kıyasıya mücadele etti. Hendekli sporcularımız yine bir başarı daha elde ederek 44 madalya aldı. Sporcularımla gurur duydum.Turnuvamız çok güzel geçti ve emeği geçenlere, başta  Belediye Başkanımız Ali İnci’ye ve herkese teşekkür ediyorum “ Dedi.