İlçemizin Akova Mahallesinin muhtar adayı Nejla ALBAYRAK, yaptığı açıklamada, mahallesine hizmet etmek için tüm imkanları seferber edeceğini söyledi. 
Mahallesinin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten ALBAYRAK, “ Mahalle sakinlerimizle birlikte hareket ettiğimiz zaman aşılmayacak hiçbir engel tanımıyorum.” dedi. 

12 yıldır Akova Mahallesinde oturduğunu söyleyen ALBAYRAK, “ Mahalleye kadın eli değmesi gerektiğini belirterek bu işi Akova Mahallesi sakinleri ile ve özellikle kadınlarla birlikte daha iyi yapacağına inanıyor.

 Akova Mahallesi muhtar adayı Nejla ALBAYRAK Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayarak  Mahallede oturan insanlarla ve özellikle kadın komşuları ile görüşerek sorunlarını dinleyeceğini ve çözüm üretmek için elinden gelen her şeyi yapacağını belirtiyor.

05.Haziran 2016  Pazar günü yapılacak seçimlerde mahalle sakinlerinin ve özellikle kadın komşularının kendisine gereken desteği vereceğine inanan muhtar adayı Nejla ALBAYRAK Akova mahallesinin gelişmesi için çalışacağı sözünü veriyor. 

Kadın muhtar adayı Nejla ALBAYRAK, evli ve 3 çocuk annesi.