Ziyaretler

AK Parti Sakarya Milletvekili A.Adayı Ali İnci çalışmalarını büyük bir hızla devam ediyor. Temayül öncesi ilçeleri ziyaret eden Ali İnci, temayül sonrası ilçeleri ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ediyor. Karasu ve Kocaali’ye giden İnci, ilçe belediye başkanlarını, ilçe teşkilatlarını, sivil toplu kuruluşlarını ve mülki amirleri ziyaret etti.

Bize düşen çalışmak

Karasu Kaymakamı Murat Duru, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak başta olmak üzere ilçelerde STK temsilcileri ile görüşmelerde bulundu.

Allah’ın takdiri

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Ali İnci, aday adaylık sürecini değerlendirerek bu süreçte kendisini destekleyenlere başta teşkilatlar olmak üzere teşekkür etti. Ali İnci, kendilerine düşenin çalışmak olduğunu ifade ederek,“Bize düşen çalışmak. Aday adaylığımız süresince de onu yapıyoruz. Her karara saygı duyarız. Bundan sonrası da Allah’ın takdiri” ifadelerini kullandı.

KAFAMDA PROJELER UÇUŞUYOR

Sakarya ve Türkiye için çok şey yapmak istediğini ifade eden Ali İnci, “Kafamda birçok proje uçuşuyor. İnsanların mutluluğu için çalışacağız. Yeni anayasa ve başkanlık sistemi için çalışacak, hep birlikte Sakarya için yeni şeyler söylemek için çalışacağız, Sakarya’yla alakalı da her konuyla yakından ilgileneceğim. Bizim hayallerimiz Sakarya için” dedi.

YERELİ İYİ BİLMEK LAZIM

Ali İnci sözlerine şöyle devam etti: “Yerelde ki yöneticiler ile uyum içinde değilseniz, Sakarya için projeler üretemezsiniz. Şehrin tüm katmanlarını kuşatan bir, beraberlik içerisinde olmalısınız. Ancak bu şekilde şehre proje sunabilir, gelişmeyi sürdürebilirsiniz. Milletvekilinin görevi halk, sivil toplum örgütleri, belediyeler ve bürokratlar arasındaki uyumu iyi sağlamaktır. Ondan sonra örnek şehirler zaten ortaya çıkacaktır.”