Programa Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Milletvekili Adayı Ali İnci, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve sağlık personeli katıldı.
Özverili bir meslek
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, hemşireliğin, sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından birisi olduğunu belirterek, "Özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran ve zor bir meslek olan hemşirelik diğer mesleklerde olduğu gibi toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslektir. Bu nedenle sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir" dedi.
Meşakkatli ve onurlu


Hendek eski Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci’de yaptığı konuşmada " Savaşlar, doğal afetler, kazalar, hastalık salgınları gibi her türlü zor şartta görevlerini en verimli şekilde gerçekleştirme çalışan, mesleğinin getirdiği tüm riskleri göze alarak meşakkatli ancak bir o kadar da onurlu olan bu görevi yerine getiren tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftası'nı kutluyor, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum."dedi.