“Eğitim, en stratejik yatırımdır”

Her ay farklı ilçelerde düzenlenmesi planlanan ilçe milli eğitim müdürleri toplantısına Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürleri Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü de makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.
“Eğitim, en stratejik yatırımdır”

Başkan İrfan Püsküllü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sevgili hocalarımızla bir araya gelmek, onların gençlerimiz ve öğrencilerimiz için geliştirdikleri projeleri öğrenmek, bana büyük bir keyif verdi. Hendek Belediyesi olarak hayata geçireceğimiz çalışmalarımıza ışık tutan, yön veren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Eğitime verilen destek bir ülkenin geleceğine yapılan en stratejik yatırımdır. Bizler bunun bilincinde olarak Hendekli öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

“Eğitim, önceliğimiz”

Başkan Püsküllü, sözlerini şöyle sürdürdü;"Hiç şüphe yok ki Türkiye geçtiğimiz on yıla göre çok değişti. Artık ülkemizde genel bütçeden milli eğitime ayrılan pay çok daha büyük. Çocuklarımızın çağdaş eğitim olanakları ile buluşturulması için genel bütçenin yanında, yerel yönetimler de bu konuya güçleri ölçüsünde destek vermekle görevli. Biz de Hendek Belediyesi olarak, gelişmemizin, büyümemizin, yarınlarımızın,  teminatı olan çocuklarımıza yönelik  her türlü projenin içinde olmaya hazırız. İlçemizin gelişmesi için, eğitim, sanayi ve siyaset camiasının işbirliği, ortak aklı ve istişaresi çok önemli. “diye konuştu.