14.05.2018 tarihinde Hendek İlçesi Aktefek Mah. Sakarya Nehri ve Mudurnu Çayının birleştiği noktada kayıp olan 2 vatandaşımızdan Emrullah Ş. adlı vatandaşımızın cansız bedenine ekipler akşam saatlerinde ulaştı.

14.05.2018 günü Hendek İlçesi Aktefek Mah. Sakarya Nehri ve Mudurnu Çayının birleştiği noktada balık avlayan 4 kişiden 2 kişinin suya düştüğü ve bir daha görülemediği bilgisi üzerine arama ekipleri seferber olduk. tarama çalışmaları 3 günü akşam üstü Emrullah Şimşek'in cansız bedenine ekipler akşam saatlerinde ulaşıldı.

AFAD Arama Kurtarma Ekiplerimiz, Bölgede bulunan Arama Kurtarma STK'larımız, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği Ekipleri su altı ve su üstü arama, tarama çalışmalarına bugünde devam ederek vatandaşların yoğun çabaları sonuç verdi.

Olay bölgesine giderek kayıp vatandaşların ailelerini ziyaret eden Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ve İl Müdürümüz Hüseyin Kaşkaş olay bölgesinde yapılan arama / tarama çalışmaları hakkında bilgi almıştı.

Şimşekin cenazesi  bu gün ikinci namazında kılınacak cenaze namazı sonrasında Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir  ..

Hendek Haber Vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar dileriz.